2011. július 4., hétfő

Közös kötés, beszélgetés nyilvános helyen

Ma itt járt Macus és megbeszéltük a részleteket a szombati közös kötésről. Na jó, sok részlet nem volt, a lényeg, hogy szombaton, július 9-én szeretettel várunk mindenkit, aki szeret kézimunkázni, beszélgetni, netán gasztroblogger és szívesen találkozna velünk.
Tavaly már volt egy ilyen nyilvános kötés, most azt szeretnénk megismételni, egy kicsit ki is bővíteni. Mondjuk úgy, hogy egy rendkívüli csajos klub lesz (a klub tagjait elvárjuk!), amire most szeretettel várunk alkalmi résztvevőket is. Makó főterén, a szökőkút mellett, a Korona Kávézó teraszán, 14-15 órai kezdéssel, a képen lévő napernyők alatt leszünk. Kérem, hogy aki szeretne jönni az vagy Macusnak, vagy nekem jelezze, hogy a Kávézónak tudjam mondani, kb. hány főre számíthatunk.

9 megjegyzés:

fevi írta...

szuperek vagytok CSajok, ha tudok megyek, de lehet, hogy viszem a két kis púpom is, ha másképp nem megy!!!

Limara írta...

Mindenképpen számítunk rád!:)

phzs írta...

Lehet, hogy én is átkocogok Vásárhelyről, de kötni nem fogok, mert a felújítás miatt minden szanaszét van, se tű, se fonal.

Limara írta...

Az nem baj, nagy-nagy szeretettel várunk!:)

Jutka írta...

Ki nem maradnák az eseményből:)))

Kricky írta...

de jó neketek!! :))) érezzétek jól magatokat!

Katyi írta...

Én is ott leszek kötőtűvel felvértezve!
Kedves Marcsi! Ajánlok neked egy díjat, örülnék, ha elfogadnád! Részletek az oldalamon! http://katyikezebol.blogspot.com/2011/07/itt-vagyok-mar.html

Amanda írta...

Köszönöm a kedves meghívást! Sajnos nem sikerült a délelőtti programunkat úgy átszerveznem, hogy át tudjak buszozni hozzátok. Szerettem volna a lányokat újra látni, a többieket megismerni. Remélem erre azért egyszer még sor kerül. Jó szórakozást mindenkinek!

Ami írta...

Én is megyek! :) Már nagyon nagyon várom!