2009. június 11., csütörtök

Titkaim


Több kedves blogger társamtól is megkaptam a kérdést, melyik az a 7 titkom, amit megosztanék másokkal is. Ilyen nincs. A titok azért titok, mert nem osztom meg senkivel. Mindenkinek vannak titkai, ez így van rendjén.
Van viszont 7 olyan tulajdonságom, mániám, érzelmem, amit eddig talán nem tudott a nagyérdemű rólam, ezeket szívesen elmondom. Sokáig gondolkodtam, mit is beszéljek ki magamról. Nem könnyű feladat.


  1. Családom, elsősorban pedig a gyerekeim jelentik nekem a mindent. A róluk való gondoskodás, törődés számomra a legfontosabb. Szeretem, ha körülöttem vannak, azért imádkozom, hogy mire felnőnek, jobb világ legyen kis hazánkban, ne kelljen nekik idegen földön keresni a boldogulást.
  2. Nagyon könnyen barátkozom. Mindenkinek megadom elsőre a bizalmat, ritkán fordul elő, hogy valakivel elutasító legyek. Meg kellene tanulnom kicsit zárkózottabbnak lenni, nem mindig jó ez a közvetlenség, sokan visszaéltek már vele.
  3. Félek az autóban. Nagyon. Rettegek, ha hosszabb útra kell mennünk, a kamionoktól kiráz a hideg. Nincs is jogosítványom, mindenki nagy örömére.
  4. Érzékeny vagyok. Nem kicsit, nagyon. Elég egy furcsa tekintet, egy szó és képes vagyok napokig azon rágódni, hogy mivel bánthattam meg az illetőt. És elég egy tekintet egy szó, és megbántódom, napokra.
  5. Nagyon szeretek olvasni, filmet nézni. Mindennap olvasok, legalább egy keveset. Régebben képes voltam egy-egy jó könyv miatt hajnalig olvasni, gyerekkoromban az utcai lámpa fényénél, hogy ne vegyék észre a szüleim. A könyvek szeretetét sikerült a kisfiamba is belenevelni. Nagyon szeret olvasni ő is.
  6. A házimunkák közül a vasalás a halálom. Kész vagyok tőle. Mindig úgy időzítem, hogy egy jó film alatt vasaljak, így eltereli róla a figyelmemet.
  7. És van egy álmom, ami nagyon szeretnék még ebben az életemben megvalósítani. De ez titok...

30 megjegyzés:

szepyke írta...

:)
A hetedikhez, bármi is az, drukkolok. Nincs kapcsolatban azzal a bolttal, amit egyszer együtt fogunk nyitni? (kicsit vagyok csak nagyképű, ugye??) :DD

libi írta...

Nagyon vártam, hogy mit fogsz írni. Minden pontjával egyet értek. Persze a 7.-ért én is drukkolok Neked.
A boltba meg tudod, én is beszállok. Ti süttök, én majd menedzsellek Benneteket. Anikó barátnőm a pult mögé pályázik. :-)

szepyke írta...

Limara, már managerünk is van, meg pultoslány jelöltünk is. Nekünk már csak sütögetni kell! :DD Jaj, tényleg drukkolok! :DD

Raindrop írta...

Takarítónő lehetek? :)

medvehagymás barátné írta...

én meg küldöm a medvehagymát a péksüteményekbe

erős ildikó írta...

Szia! Jó volt olvasni!
3.5.6.: én is! Teljesen megértem...

Chef Viki írta...

Hasonló könyvmoly vagyok :-)) A legdurvább vizsgaidőszakban is muszáj volt mindig egyebet olvasni, ha más nem, 1-2 oldalnyit!

A 7-hez drukkolok :-) Van 1-2 elképzelésem, de bármi is az, váljon valóra!

Wise Lady írta...

Ezeket talán tudtuk is már, hisz lejön a blogodból. Őszintén, én nem félek attól, hogy ne jönne össze a 7-es pont, bármi is az. Nem olyan csaj vagy te. A blogból az látszik: kigondolod, megcsinálod és jól sikerül.
Az olvasás nálam is ennyire fontos. Képzeld a legnagyobb fiam olyan, hogy mindig van egy könyv a kabátzsebében, és képes az utcán menve is olvasni! Engem meg kerülget a frász!

juc írta...

Wise Lady, sajnos az én férjem is ilyen, engem is kiráz a hideg!

Scofield írta...

mint tudjuk a vasalónők korán halnak tehát ezt renyheséget elnézem::)

trinity írta...

A 7.hez drukkolok nagyon!!!
Én is utálok vasalni-főleg ingeket....Ha muszáj( márpedig az), akkor tévézés közben...

Gyöngyi írta...

Segítek vasalni:) És drukkolok a 7. pontodért, váljon valóra, megérdemled!

Max írta...

Aranyos!

Ha bolt, úgy látom telített a létszám, tehát már csak vásárló lehetek, de akkor oldjátok meg a kiszállítást/postázást:))

Annamarie írta...

A 7. ponthoz én is csak drukkolni tudok és kívánom, hogy váljon valóra!

szazala írta...

Abba a boltba még én is elmennék!,pedig hála Neked leszoktam a pékségekről!

Palócprovence írta...

Ha a 7. ponthoz - bármi legyen is az - még kell egy drukker, itt vagyok! :)

kisrumpf írta...

Kívánom, hogy teljesüljön a titkos kívánság.

Kivasalok helyetted, ha megtanítasz a tudományodra :-) A vezetéstől pedig ne félj, én 41 évesen tanultam meg, izzadva, gyomorremegősen. S azóta nagyon élvezem. Nagy szabadságot ad!

"saját levében" írta...

A lakatfal ott a képen mire utal? Az én lakatom ott van ám, de ez is titok.

szancsi írta...

ugy latom, a Fokostolo poszt meg nem kelt el- ugyhogy stipi-stop :D

szepyke írta...

Nah, tisztességesen elterjesztettem, hogy boltot nyitsz, (pláne, hogy velem...), tehát nincs menekvés...

:DDDDDD

Julika írta...

Limara !
Én is drukkolok, hogy valóra váljon a kívánságod !
Mivel váltótárs is kell a boltba, így eladónak szívesen jelentkezem én is.

Brigitta írta...

Limara,én is csak drukkolni tudok,hogy az álmod valóra váljon!De ha betérek a boltodba,már lesz egy boltoskisasszony ismerősöm is úgy látom!:))
Én szívesen válallalom a rikkancs szerepét,beszélni imádok,és telitüdőből kiabálnám ki,hogy mindenki Nálad vásároljon!!:))No,mit szólsz?

Limara írta...

Sziasztok!
Jókat nevetgélek itt, miközben teljesen meg is vagyok hatva! :) Nem rossz ötlet a bolt, de nem az a vágyam, sajnálom!Bár nem áll tőle túlságosan messze:)))

szepyke írta...

Pfff, buktam a boltot. :(
Nem baj, van még időm, még rábeszélhetlek... :D

Brigitta írta...

Limara,csak nagyon távoli sejtésem van az álmoddal kapcsolatban,lehet nem is jóra gondolok,de legyen az bármi,valóra kell,hogy váljon!:))

Julika írta...

Limara én nem úgy gondoltam, hogy a bolt az álmod, de ha már Szepykével boltot nyittok, akkor úgy gondoltam jelentkezem :)

erika írta...

Szívből kívánom, hogy az álmod mielőbb megvalósulhasson!

Kata írta...

Limara!
Mindig nagy érdeklődéssel olvasom amit írsz.Legyen az egy recepttel kapcsolatosan leírt gondolat,történet,vagy bár mi,mint pl ez a mostani írásod.Az elsőtől az hatodikig mintha csak én magam írtam volna a harmadik kivételével,Én ugyanis imádok vezetni.A hetedik....,igen,mindannyiónknak van titkos álmunk,vágyunk,Nekem is.Természetesen Én sem árulnám senkinek sem,de minden erőmmel azon vagyok,hogy sikerüljön.Ezt kívánom Neked is tiszta szívemből!!

Azért a bolt ne vessd el véglegesen.:)

Sylvia írta...

Szívesen olvasom a régi bejegyzéseidet is - sok könyv nem férne mellé az időmbe, ha az összeset át akarnám olvasni :-). De most hirtelen eszembe jutott, hogy mi lehet a 7. Idén teljesült ? :-D Mert ha az, amire gondolok, akkor rengeteg olvasódnak szereztél vele örömet ! Ha nem az a 7., akkor is ! :-D

Limara írta...

szerintem nem az, amire gondoltál, de köszönöm szépen! :))))))