2013. január 3., csütörtök

Főzőverseny gyermekeknek!

Az én gyermekeim már túlkorosak, de sok kedves ismerősöm, barátom gyermekéről tudom, hogy nagyon szeretnek a konyhában alkotni. Nekik szól:

Kiskuktából lesz a Nagykukta!

Folytatódik a gyerekeknek szóló főzőverseny!



A Dining Guide a KukTanodával karöltve 2011-ben főzőversenyt hirdetett 10-15 év közötti hobbiséfeknek. A nagy sikerre való tekintettel, a KisKukta Főzőverseny folytatódik – ezúttal szakács és cukrász kategóriában.
Jelentkezni egy fotóval illusztrált recepttel vagy egy 5 percnél nem hosszabb – akár mobiltelefonnal készített – és a YouTube-ra feltöltött videóspottal lehet, melyben a rövid bemutatkozás mellett a pályázó elkészít egy általa kiválasztott ételt.
Jelentkezési határidő: január 27. éjfél
A pályázók közül a Dining Guide szerkesztősége választja ki azokat, akik február 17-én és 24-én próbafőzésen vehetnek részt az elődöntőben a KukTanodában. A próbafőzést egy szakmai zsűri követi nyomon, ők választják majd ki azt a 10 szerencsést, aki a döntőbe kerül. A döntő összecsapást március 2-án rendezik a KukTanodában!
Az első 3 helyezett (mind a hobbiséf, mind a hobbicukrász kategóriában) értékes nyereményeket kap és az áprilisi Street Food Show-n neves séfek és bloggerek kuktája lehet. Itt hirdetik majd ki az eredményt is.
További információ és jelentkezési lap letöltése: http://www.diningguide.hu/kiskukta/palyazat/etterem-informacio-8449
A jelentkezési lapot a szerk@diningguide.hu címre várják.


1 megjegyzés:

jellemzo_blog írta...

Szia! Nagyon tetszik az oldalad, ha gondolod nézz be hozzám is! Én még csak most kezdtem a blogolást.
www.jellemzo.blogspot.com