2010. június 12., szombat

Közös kötés-beszámoló

Ígértem egy kis beszámolót a közös kötésünkről. Egy hete, mikor meghirdettük még azon izgultunk, hogy jó idő legyen, ne az a nagykabátos, esős, ami akkor volt. Tegnap pedig azon izgultunk, vajon hőgutát vagy napszúrást kapunk-e majd. Sikerült találnunk a téren olyan árnyékos padokat, ahol a levegő is járt, így egészen kellemesen telt el az a pár óra. Szép számmal összegyűltünk, ha jól emlékszem nyolcan voltunk, Macus, Timi, Dóri, Sziszi, Erzsike, Marika, Jutka meg én és a két utánpótlás, A kis Sziszi és Bálint. A gyakorlott kézimunkázók hoztak kész munkákat is megmutatni, egyik szebb volt mint a másik. Mi kezdők pedig Macus felügyeletével láttunk neki a munkának (az ő beszámolója), szegény nem nagyon tudott tőlünk dolgozni, türelmesen segített mindenkinek.




Nagyon jó hangulatban telt az idő, sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. Nem okoztunk forgalmi dugót, bár néhányan elég hosszan néztek bennünket.
Kisorsoltuk a Barkafonal felajánlását, ezúton is köszönjük nekik. Természetesen Macusé lett, így volt igazságos.



Legközelebb a Maros- parton folytatjuk egy közös családi nappal.

4 megjegyzés:

Kathy írta...

Jo latni, es hallani, hogy milyen jol ereztetek magatokat! Sok szerencset a Maros parti osszejovetelhez is! :)

Jutka írta...

Szuper volt!:-)
Itt is megköszönöm a szervezést.

Boboce írta...

Nagyon-nagyon jó volt! Köszönöm, hogy ott lehettem! :)))) Igaz, többet bontottam, mint hímeztem, de sebaj, este bepótoltam ... :)

Kati írta...

Csuda jó ötlet volt tőletek
ez a közös kézimunkázás a
téren!!!
Minden jót kívánok majd a
Maros-parton is!