2009. január 7., szerda

5 jó dolog 2008-ból



KM-től kaptam a labdát, köszönöm neki! Nagyon örülök a játéknak, de nem könnyű 5 jó dolgot összeszedni az elmúlt évből. 2008 elég rosszul kezdődött sajnos, de késöbb sokkal több öröm ért bennünket, mint bánat. Kiemelkedően jó dologra nem emlékszem, inkább napi apró örömök történtek velünk.


1. Épp ma van a házassági évfordulónk, így persze adódik is, hogy elsőként a férjemet említsem. Szerencsésnek mondhatom magam, 14. évfordulónkat ünnepeljük ma. 2008 jó év volt nekünk, soha rosszabbat. Remélem még sok ilyen évünk lesz. És ha házasság, akkor gyerekek. 2 remek fiú nagyon büszke édesanyja vagyok. Nélkülük sokkal szegényebb lennék.

2. Az egészségünk. Hála istennek rendben van. Mint ahogy anyukám, anyósom, a testvéreink és a családjuk is. Túl sok rokont, közeli barátot veszítettünk el nagyon fiatalon, így ez is nagyon fontos.

3. 2008-ban remek volt a nyaralásunk. Balaton imádók vagyunk. Minden évben ugyanoda megyünk nyaralni, hogy a férjem rokonaival találkozni tudjunk. Remek emberek, nagyon örülök, hogy megismerhettem őket. Be kell valjam, két évvel ezelőtt végig duzzogtam a nyaralást. Míg hosszú heteken keresztül szobafogságra ítélt minket a rekkenő hőség, mire eljött a nyaralás pillanata, beköszöntött az ősz a nyár közepén. Elindultunk a 40 fokos hőségben és odaértünk 17 fokban. Pulóvereket és esőkabátokat vásároltunk, fagyoskodtunk. Tavaly szerencsére minden másképp alakult. Remek időnk volt, sokat kirándultunk, eljutottunk Kapolcsra is, a Művészetek Völgyébe.

4. Barátok. Ebben a rohanó világban nem mindig tudjuk úgy tartani a kapcsolatot, ahogy szeretnénk, de a net sokat segít. Örülök, hogy megmaradtak a barátaim, és annak is, hogy a neten szerzett barátokkal személyessé vált a kapcsolatunk, igazán elmélyült. Fontos részesei az életemnek.

5. Hosszú gondolkodás és unszolás után elindítottam a blogot. Végül a férjem beszélt rá. Eddig nem bántam meg, nagyon sok kedves visszajelzést kaptam, sokkal többen látogatnak, mint reméltem. Örömömet lelem benne.


Továbbgurítom a labdát t3v-nek, Max-nak,Tejbegríz-nek.

7 megjegyzés:

Brigitta írta...

Szia Limara!
Olyan szépeket írtál,muszáj volt reagálni!
Legyek boldogok,és váljon minden álmod valóra!Puszi

Chef Viki írta...

Szia Limara!

Mi is örömünket leljük a blogodban, köszönjük szépen!

Olyanokat írtál az 5-ben, s ítéltél nagyon fontosnak, ami lassan kikopik ebből a fura, rohanó, törtető világból, nagyon jó volt olvasni.

Limara írta...

Köszönöm szépen! Nagyon kedvesek vagytok! :))

Julika írta...

Limara ! Maradj meg ilyen értékes embernek mint amilyen most vagy. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek.

Névtelen írta...

Limara!Nagyon szépen írtál 2008-as évről.Tiszta szívemből kívánom Neked,hogy az elkövetkezendő évekről is mindig így tudjál írni.Kívánok még nagyon sok boldogságot,sikert.Mindig legyél ilyen kedves,vidám!

Névtelen írta...

Köszönöm szépen! nagyon kedvesek vagytok! Én is minden jót, szépet kívánok nektek!

starfi írta...

jajj jajj én csak most eszméltem rá, hogy továbbgutítottad a labdát nekem is:) milyen jó, hogy azért néha végigolvasom a bejegyzéseket:)))) úgyhogy amint összekaparom a gondolataimat, írok én is valamit.