2009. január 15., csütörtök

Nagy ölelés!

Snöcytől kaptam ezt a kedves meglepetést, nagyon köszönöm neki!:)) Jól esett ez a virtuális nagyölelés!

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :)))Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!''
Szívem szerint mindenkinek küldenék naponta egy nagyölelést! Mivel nevén kell neveznem, elsőként Maimoninak küldöm. Őt minap egyébként is szerettem volna megölelni, olyan kedvesen írt a blogomról. Max is kap egy nagyölelést, tőle is nagyon sok biztatást, elismerést kaptam. Valinak is küldök, őt személyes ismeretségünk révén egyébként is megilleti mindig. Millie-nek, tőle is kedves biztatást kaptam, Gesztenyének és Mennyeimannának is sok szeretettel.

6 megjegyzés:

Maimoni írta...

Nagy meglepetést okoztál, köszönöm! Nagyon jól esett, érezd viszonozva!:))

Vali írta...

Köszönöm Limara,testemnek, lelkemnek és szívemnek nagyon jól esett. Remélem hamarosan személyesen is megtehetem. Addig is virtuálisan adom vissza! :)

Gesztenye receptjei írta...

Kedves Limara!

Nagyon megleptél és nagyon szépen köszönöm a kedvességedet.
*viszontölel*

SZINTIA írta...

Finom ölelelés!:)
Drága vagy Limara,
jól esett, hogy gondoltál rám!

Szeretettel ölel: Szintia

Millie írta...

Nagyon szépen köszönöm! És viszont!

Max írta...

Nagyon szépen köszönöm!!