2011. június 2., csütörtök

Blogkóstoló

Holnap kezdődik a Dinig Guide Food Show és a  Budai Gourmet Fesztivál egy helyszínen, a Millenáris parkban. A park teljes szabadtéri területét a Sziget Kft. által szervezett Budai Gourmet fesztivál kiállítói, hazai éttermek, termelők, borászok és manufaktúrák foglalják majd el. A Food show programjai pedig a legnagyobb csarnokban, a B épületben lesznek megtartva.

Június 3-5 között  lesz Tefal - Dining Guide Blogkóstoló, legjobb cukrászdák bemutatkozása, csokoládé manufaktúrák előadása, fűszer, olaj, sonka, szarvasgomba bemutató, főzőiskola gyerekeknek, konyhatechnikai kiállítás és nem utolsó sorban konferencia a gasztroturizmusról, a Bocuse d'Or versenyen nagy elismerést kiváltó kaviár hazai premierje valamint az Év Étterme cím jelöltjeinek kihirdetése mellett Közép-Európa tíz legjobb éttermének bemutatása.


Az elmúlt néhány nap már csak a Blogkóstolóról szól. Vele kelek, vele álmodok, körülötte forog minden gondolatom, izgulok, sokkal jobban mint tavaly. Azt mondjuk nem értem, hogy álmomban miért sütök mindig epres sütiket a kóstolóra, miért nem a medvehagymás bucik rögzülnek a fejemben. Lehet, hogy abból már túl sokat sütöttem? Minden esetre holnap útra kelek, de előtte ma még sütök, főzök, hogy a kis családom éhen ne haljon míg oda leszek.


Szombaton találkozzunk, remélem jöttök, mi nagyon várunk mindenkit!

12 megjegyzés:

Erika írta...

Limara, én biztos kimegyek majd, már alig várom!!
Elhiszem, hogy izgulsz, elég csak kicsit belegondolni... annyi ember és próbálsz az elvártaknak megfelelni... de biztos nagy sikered lesz és megy minden ahogy szokott, ebben 100 % biztos vagyok!!! :) Nekem te vagy a nr 1. kedvenc bloggerem, hisz te voltál az első aki előcsalogatta a sütés iránti megszállottságomat! Sok sikert !!

Limara írta...

Erika! Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!:)) Sikíts majd rám légy szíves, mert a nagy zűrzavarban még a saját anyukámat sem biztos, hogy megismerem majd:))

fevi írta...

Édes drága Marcsikám,
könnyű azt mondani, hogy ne izgulj tudom, de hidd el nincs rá szükség. Csúcs szuper vagy, mindenki szeret. Mi mindenképpen. És igyekszünk eljutni és nagy cuppanós puszival jutalmazni a sok munkádat. Ha hazai szóra vágysz, tudod, hívj bármikor, és repülök hozzád! Élvezd nagyon, hogy szeretnek!!! puszi

fevi írta...

Édes drága Marcsikám,
könnyű azt mondani, hogy ne izgulj tudom, de hidd el nincs rá szükség. Csúcs szuper vagy, mindenki szeret. Mi mindenképpen. És igyekszünk eljutni és nagy cuppanós puszival jutalmazni a sok munkádat. Ha hazai szóra vágysz, tudod, hívj bármikor, és repülök hozzád! Élvezd nagyon, hogy szeretnek!!! puszi

Julika írta...

Én is teljesen biztos vagyok, hogy minden rendben lesz és nagy-nagy sikered lesz, mint tavaly. Nyugi, nyugi ! Várunk holnap nagy szeretettel !!!! :))))

Tűzpadka írta...

Gondolni fogok rád! Biztosan szuper lesz, és élményekben gazdagon térsz majd haza.

Agnes írta...

Szia Limara! Én már alig várom a szombatot, akkor megyünk ki a párommal - leginkább miattad.:)

Praliné Zsuzsi írta...

Megyek, Nálad tuti kóstolok, Limara!!!

4Gyerek írta...

bezzeg annak aki közelben van és tud menni.
sok sikert, azért ne dolgozd ronggyá magad.

Moha írta...

Mi is megyünk szombaton, örülök, hogy találkozunk!

Medora írta...

Lélekben csupán :( A Bumerángban úgy hirdetik az eseményt: Gourmet Fesztivál a Millenáris parkban ilyen meg olyan programokkal és amiért a legtöbben kijönnek: hogy találkozzanak a kedvenc gasztrobloggerükkel!:)Hajrá, nekünk Te vagy a kedvencünk!

Tanó Móni írta...

Marcsi, ne izgulj minden a legnagyobb rendben lesz! drukkolok innen a távolból:)) Szuper leszel, bárcsak kóstolhatnék, de egyszer erre is sor kerül majd:))