2010. július 26., hétfő

Blogkóstoló

Örömmel hívunk minden kedves olvasót egy fantasztikusnak ígérkező Gasztroblog fesztiválra! Fűszeres Eszter megálmodta, a Dining Guide pedig felvállalta a szervezést. A kóstolható blogok között a Limara Péksége is. Gyertek, szeretettel várunk mindenkit!

Ők megfőzik, lefotózzák, megírják. Az olvasók pedig végre lehetőséget kapnak arra, hogy ne csak a monitoron keresztül képzeljék el az ízeket, hanem a valóságban is megkóstolják a gasztrobloggerek főztjét. Aztán pedig bulizzanak együtt egy jót.

A Tokaj-hegyaljai Erdőbénye fesztiválon tavaly a legismertebb bloggerek közül néhányan már bemutatták a közönségnek a főzőtudományukat. Ezúttal a Dining Guide szervezésében és az ötletgazda Fűszeres Eszter meghívására hét gasztroblogger receptjei elevenednek meg a Tabáni Terasz vendéglő hangulatos udvarán berendezett látványkonyhákban. A helyben készülő ételek mellett a bloggerek kézműves termékei is megkóstolhatók és megvásárolhatók lesznek a találkozón.

Időpont: 2010. szeptember 11., 12h-24h
Helyszín: Tabáni Terasz

Ízelítő a menüből:

Csípős-édes sült cékla, burrata (Chili & Vanília)
Őszinte dim sum (Horasz)
Saját töltésű chorizo (Malackaraj)
Szíriai sólet (Fűszeres Eszter)
Marhapofa paradicsomos raguval (Lorien)
Házi kenyerek, különleges péksütemények (Limara)
Pisztáciás süti konyakos fügebefőttel (Lila Füge)

és még sok meglepetés!

Részvétel:
Az étterem befogadóképessége és a logisztikai lehetőségekre való tekintettel jelentkezéseket sajnos csak korlátozott számban tudunk fogadni és a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
A belépőjegyet 2000 forint, mely egy 500 forint értékű kóstolójegyet is magában foglal. További kóstolójegyeket egységesen 500 forintért a helyszínen lehet majd vásárolni.

A bloggerek bőséges kóstolóadagokkal, nagy szeretettel várnak mindenkit!

Jelentkezés, regisztráció: diningguide.hu/blogkostolo

3 megjegyzés:

Kála írta...

Milyen jó ötlet!!! Biztosan nagyon jó lesz. Sajnos nekünk esélyünk nincs elmenni ősszel :-( De majd írjatok sok-sok fényképes beszámolót!

Névtelen írta...

Hú, de jó lenne tudni, merre leszünk szept. 11-én.. ha Bp-en, biztos ki nem hagynám. Mondjuk már tovább is gondoltam az ötletet, egy nagyobb helyszínen, amolyan pár napos fesztivál-jelleggel szívesen végigkóstolnám 20* ennyi gasztroblogger "munkásságát"!!

Üdv,
NYestkutya

addisz írta...

Isteni volt az olivás-paradicsomos bagett, most is éppen azt falatozom egy pohár bor kíséretében :)