2009. február 20., péntek

Elismerés

Ancsikától kaptam ezt a díjat. Nagyon jól esett, hogy gondolt rám, igazán meghatódtam. Örülök, hogy sokan keresik fel a blogomat, egyre több visszajelzést kapok, hogy sikeresen sütik a receptjeimből a kenyereket. Azon leszek, hogy még több emberkét megfertőzzek a kenyérsütés szeretetével, hogy a kenyér visszanyerje az őt megillető tisztességét,régi becsületét. Ami tőlem telik, igyekszem megtenni.

Add annak a három bloggernek, akiktől a legjobb írásokatolvastad, akiknek az oldalán a legérdekesebb fejtegetésekbe botlottál,akiktől a legtöbbet tanultad, vagy akikre a leginkább felhívnád sajátolvasóid figyelmét. Privát üzenetben, (e-mailban,kommentben, stb. ) küldd el nekik a „szabályokat" és ha tudod, akkor a két képet, azaz a díjat. Szentelj egy bejegyzést annak, akinek a„díjat" adod. A bejegyzésben említsd meg kitől kaptad, és kiknek adod,illetve azt, hogy miért pont Őket választottad. Ez nagyon fontos! Írdmeg miért ajánlod őket másoknak is! A bejegyzésben ne feledd el behelyezni a díjazottak blogjára mutató linket. A postba illeszd be a nagyobbik képet, a kisebbiket pedig (belátásod szerint) tedd ki saját blogodba."

Amennyire örülök a díjnak, akkora gondot is okoz, hogy kit válasszak. Hiszen nem hárman, hanem mindenki megérdemli az elismerést. Mégis muszáj három blogot megneveznem:
Elsőként E.Margitnak és csapatának ajánlom a díjat. Nekik köszönhetem, hogy elindultam a kenyérsütés útján, tőlük tanultam az első lépéseket. Fantasztikus, összetartó csapat, minden elismerést megérdemelnek. Segítőkészek, kedvesek minden újjonnan csatlakozóhoz, büszke vagyok, hogy közéjük tartozhatom.
Palócprovencnek ajánlom a másik díjat. Nagyon tetszik a stílusa, az írásai, a humora. Ízléses a blogja, szívesen időzök nála.
És Maimoninak is küldök. Szívesen nézek be hozzá is, tetszenek az írásai, az ételei. A töretlen lendület, ahogy a szílvalekváros sütit tökéletesítette! :)))

14 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Gratulálok, nagyon jó helyre került a "kitüntetés" :-))

Csodás dolgok kerülnek ki a kezed alól!

duende írta...

Szivből gratulálok, Limara! Még sok finomat süssél - nekünk is, a családnak is! :)

Maimoni írta...

Nagyon köszönöm!!! Igazán jólesett!

Brigitta írta...

Limara,tiszta szívből gratulálok!
Egyébként pedig tündér vagy,de ezt eddig is tudtuk!.)))

Névtelen írta...

Gratulálok a díjhoz, ha valaki akkor te megérdemled!
Amúgy engem rendesen megfertőzél.
Kiskukta

Kata írta...

Limara!
Nagy szeretettel gratulálok Neked ehhez a díjhoz!Ez úton szeretném megköszönni Neked azt a sok segítséget amit Tőled kapunk.Engem is megfertőztél rendesen,aminek kimondhatatlanul örülök.

Palócprovence írta...

Köszönöm szépen Limara! És köszönöm a kedves szavakat is! :)

Limara írta...

Köszönöm! nagyon kedvesek vagytok! :))

Vali írta...

Limara gratulálok a díjadhoz. Igazán megérdemelten kaptad. Mindegyikünk csak tanul Tőled!

Julika írta...

Limara ! Én is szívből gratulálok a díjadhoz! Köszönöm a sok-sok segítséget amit nyújtasz nekem. És örülök, hogy megismerhettelek :)))

Limara írta...

Köszönöm, aranyosak vagytok! :)

Unknown írta...

Nagyon örülök, hogy Rád találtam! Eddig a legjobb blog szerintem!
A lányomnak is ezt ajánlottam, aki mellett most nem tudok lenni, mert
Amerikába ment ösztöndíjjal 3 hónapra. Csak gratulálni tudok Neked és köszönöm az írásaidat!

Unknown írta...

Nagyon örülök, hogy Rád találtam! Eddig a legjobb blog szerintem!
A lányomnak is ezt ajánlottam, aki mellett most nem tudok lenni, mert
Amerikába ment ösztöndíjjal 3 hónapra. Csak gratulálni tudok Neked és köszönöm az írásaidat!

Limara írta...

Én köszönöm :)