2008. december 13., szombat

Könyvutalványt nyertem



A Chefparade Gasztro Kvíz játékán nyertem egy könyvutalványt , amit a könyvesboltjukban lehetett beváltani. P. Giorilli: A kenyér és egyéb péksütemények című könyvét választottam. Remélem, hamarosan új ötletekkel állhatok elő!

7 megjegyzés:

erika írta...

Gratulálok a nyereményhez! Nagyon izgi könyvet választottál! Kíváncsian várom az újabb alkotásaidat.

Unknown írta...

Nekem is megvan ez a könyv. Igaz azért vettem meg, mert le volt árazva 2000Ft-ra. Még csak forgattam, nem főztem/sütöttem belőle semmit, de előre szólok, hogy vigyázz a recepteknél, mert jópár helyen fordítási hibákból következő pontatlanságokat ill. hibákat lehet benne találni. Nem tudom a receptek megvalósíthatóságára milyen hatással van.
A kenyerek és a hozzájuk készült ételek amúgy izgik, szóval én is várom, mit sütsz ki belőle ;)

Vali írta...

Limara gratulálok a nyereményedhez. Megérdemelted. Kiváncsian várjuk az új dolgokat.

Julika írta...

Gratulálok a nyereményedhez. Igazán megérdemelted ! Várom a sok-sok újdonságot.

Brigitta írta...

Gratulálok Limara,szuper vagy ,de ezt szerencsére már régen tudom!Forgasd haszonnal a nyereményt,az nekünk is csak jó lehet!

Limara írta...

Erika, Vali, Julika, Brigitta! Köszönöm szépen! :))

Beatbull! Neked is köszönöm! Hát első átnézés után azt mondom, többet vártam a könyvtől. Ebből egy kezdő nem sok kenyeret tudna sütni, az biztos. Eléggé elnagyolt, nem éppen alapos, részletes a leírás a legtöbb esetben sajnos :(( no, de majd látjuk, mire ösztönöz majd :))

Gyöngyi írta...

Remélem, Te majd úgy írod le a recepteket, és a saját véleményed, hogy az olyan egyszerű mezei halandó is, mint én, neki merjen állni kenyeret sütni - rendszeresen:)